Nieuw website

JoyceNieuws1 Comment

Ja, het moest gebeuren. Al zijn onze dagen gevuld met het genezen van dieren moesten wij met de tijd mee. Het heeft geduurd, moeten wij eerlijk bekennen. Het is behoorlijk druk op de praktijk en dan worden dit soort dingens gauw naar de achtergrond geschoven. Maar het bleef ons achervolgen. En nu – eindelijk – is het af!

One Comment on “Nieuw website”

 1. Hoi Alice.

  Al eerder wilde ik jou een mailtje sturen om je op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen met betrekking tot de kreupelheid van Olivia. Helaas heeft de tijd mij ingehaald. Olivia is sinds gisteren niet meer bij mij.
  Nadat jij 29 augustus was geweest heeft Wouter(hoefsmid) speciaal beslag eronder gezet. Samen met de pijnstilling liep ze toen al stukken beter. Doordat de eigenaren van de stal op de Plak het letterlijk te ingewikkeld vonden om een kreupel paard achter een draadje te zetten en daar te laten staan, was ik genoodzaakt om Olivia te verhuizen. Op 3 september zijn we naar mijn oude stek bij Henk Lamers in Gendt gegaan. Daar kreeg ze natuurlijk helaas weer een terugval van. Na mijn vakantie van 12 -19 september heeft Claudia haar weer helemaal los gemaakt en ben ik begonnen met stappen aan de hand. Olivia was inmiddels ook aardig gewend en het ging heel erg goed. Zo goed, dat ik van plan was om eind volgende week er weer op te stappen.
  Echter werd de betrokkenheid van haar fokker, Harco van der Zouwen, gedurende dit proces steeds negatiever. Hij had kritiek op jou, Wouter en Claudia. Maakte achter mijn rug om een afspraak met een osteopaat en betrok Henk erbij. Nam mij niet serieus. In de afgelopen 6,5 jaar heb ik de volledige verzorging, fysiek en financieel, van Olivia op mij genomen. Hij kwam 1 x per jaar naar haar kijken en dan nu dit. Het is dus uiteindelijk geexplodeerd en ik heb de moeilijke beslissing moeten nemen om nu voor mijzelf te kiezen. Afgelopen weekend heb ik hem verteld, dat hij Olivia op moest komen halen en zelf voor haar te zorgen.
  Ik wil jou heel erg bedanken voor al je goede zorgen voor Olivia de afgelopen jaren!
  We komen elkaar ongetwijfeld weer een keer tegen als ik met onze hond Mac bij jullie kom!

  Groetjes,
  Caroline Hazewinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *