Het team

Dit zijn wij

Het team van Dierenkliniek de Oude Linge. Dierenkliniek de Oude Linge is een dierenkliniek voor gezelschapsdieren en paarden gevestigd in Elst.

Alice
Schuurman

Hallo allemaal! Vanaf mijn 7de levensjaar wist ik al dat dierenarts mijn beroep zou worden. Sinds eind 2004 run ik mijn eigen praktijk en sinds 2010 is dat op de huidige lokatie op de Weteringsewal als Dierenkliniek de Oude Linge. Het leukste van mijn vak vind ik de eerstelijns diergeneeskunde, chirurgie en fertiliteit-begeleiding van paarden. Mijn grootste hobby is het fokken en grootbrengen van mijn eigen veulens en deze op te leiden en te laten uitbrengen in de springsport. Zoals jullie begrijpen is er dan weinig tijd meer voor andere hobby's! Op de boerderij woon ik zelf met 4 honden, 3 katten en de paarden.

melanie
klompenmaker

Hoi! Mijn naam is Melanie Klompenmaker, dierenarts voor gezelschapsdieren en paarden. Sinds september 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor de richting paard op de faculteit in Utrecht. Sinds januari 2019 ben ik fulltime in dienst op Dierenkliniek de Oude Linge als dierenarts. Thuis in Tiel heb ik 2 katten, Muppet en Morris en 2 paarden, Jonas en Doki. In mijn vrije tijd ga ik graag mennen of paardrijden.

linda
kappert

Hallo! Mijn naam is Linda Kappert. Ik ben sinds december 2020 werkzaam bij Dierenkliniek de Oude Linge. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden en in het najaar van 2020 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Mijn interesse ligt in het bijzonder bij de chirurgie. Naast de gezelschapsdieren is mijn liefde voor paarden en daardoor de interesse voor de paardengeneeskunde ook altijd aanwezig geweest. Ik vind het een uitdaging om mijzelf de aankomende jaren op veel vlakken binnen de diergeneeskunde nog breder te ontwikkelen. Het bezig zijn met dieren, de communicatie met de eigenaar en het feit dat geen dag hetzelfde is maakt het een geweldig vak!

joyce
zuidgeest

Hallo, ik ben Joyce Zuidgeest, sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam als assistente op Dierenkliniek de Oude Linge. Mijn werk op de praktijk is zeer afwisselend, van helpen in de wachtkamer, telefoon, tot assisteren bij operaties. Iedere dag is het weer een uitdaging om alles vlotjes te laten verlopen. Het is erg leuk om in een kleine praktijk werkzaam te zijn, waardoor het contact met de mensen en dieren persoonlijker is. Met mijn hond Juicy, die ook altijd mee mag naar het werk, woon ik in Oosterhout. Ik kijk ernaar uit om voor u en uw dier klaar te staan!

kim
stevens

Hoi! Mijn naam is Kim Stevens. In Juli 2020 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en werkzaam bij Dierenkliniek de Oude Linge. Ik ben opgegroeid tussen allerlei dieren, van honden en katten tot pony's en schapen. Ik heb altijd al een beroep willen uitoefenen waar dieren centraal staan, met name de gezelschapsdieren. Het bezig zijn met de dieren en het contact met hun baasjes maakt mijn werk afwisselend. Ik kijk ernaar uit om voor u en uw dier klaar te staan!

Nikki
Ebbers

Hallo, Ik ben Nikki Ebbers. Vanaf jongs af aan wilde ik al een beroep gaan uitoefenen wat te maken heeft met dieren. Ik ben begonnen met de opleiding dier en gedrag en na deze behaald te hebben ben ik voor paraveterinair gaan studeren. In juli 2021 heb ik mijn diploma behaald en ben ik werkzaam bij Dierenkliniek de Oude Linge. Wat ik zo leuk vind aan dit vak is het bezig zijn met de dieren, de communicatie met de eigenaren en het feit dat geen dag hetzelfde is.
 

Onze drive

Ons streven is het welzijn van de aan ons toevertrouwde dieren,
door onze kennis, passie, gebundelde krachten en inzet.